ANA FEM VE FEM'DEN COŞKULU GECE

ANA FEM VE FEM

Ana Fem ve Fem Dershaneleri tarafından düzenlenen yılsonu gecesi büyük bir coşkuya sahne oldu. İnegöl tarihi mehterinin konseri ile başlayan geceye katılan yabancı öğrenciler, türkü ve şiirleriyle geceyi renklendirirken, tek kişilik aile komedisi ile Emra

Ana Fem ve Fem Dershaneleri tarafından Cumartesi akşamı Anfi tiyatroda yılsonu gecesi düzenlendi. İnegöl tarihi mehterinin mini konseri ile başlayan gecede Kırgızistan, Gine, Malezya ve Afganistan’dan gelerek, Türkçe Olimpiyatlarına katılan öğrencilerin okuduğu şiir ve türküler geceye ayrı bir renk kattı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasının ardından başlayan gecede konuşma yapan FEM Dershanesi Genel Müdürü Hasan Çakır, Fem Dershanesinin 1992 yılında bir şube ile İnegöl’de hizmet vermeye başladığını belirterek, “Fem ve Ana Fem olarak İnegöl’de 4 şubede  3 bin 40 öğrenciye hizmet vermekteyiz. Kurumsal olarak ilkemiz, SBS öğrencilerimizi en iyi liselere, lise öğrencilerimizi de en iyi üniversiteye yerleştirmek.” dedi.  

 

İnegöl’de son yıllarda eğitim çıtasının her geçen gün yükseldiğini kaydeden Çınar, “En son yapılan YGS sınavında İnegöl’ümüzden bin 800 kişinin girdiği sınavda birinci ve ikinci öğrencilerimiz Fem Dershanelerinden çıktılar. Lise kısmında bir dershanede ortalama eğer yüzde 55 kazandırma varsa istatiki olarak dershane başarılı olarak kabul edilmektedir. Fem Dershanesinin kazandırma oranı yüzde 74.” dedi.

 

Konuşmanın ardından Kırgızistan, Gine, Malezya ve Afganistan’dan gelen yabancı öğrenciler, şiir ve türküleri sahne aldılar. Yabancı öğrencilerin söylediği türkülere ilçe halkı da eşlik etti. Program başarılı öğrencilere ödül verilmesi ile devam etti. YGS İnegöl birincisi Elif Beyza Toğrul ile YGS İnegöl ikincisi Halenur Tetik’inde aralarında bulunduğu 46 öğrenciye çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Başarılı öğrencilere hediyelerini takdim eden AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Geleceğin altın nesli bu çocuklarımız olacak. Türkiye’nin de insanların da kurtuluşuna bu müesseselerden yetişen düzgün ve ahlaki meziyetleri üstün vasıflarda olan çocuklarımız vesile olacak. Biz onlardan ümitliyiz. Yolları ve bahtları açık olsun.” dedi.  Belediye Başkanı Alinur Aktaş’da başarılarından dolayı öğrencileri kutladı.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, 2011-2012 eğitim öğretim yılının son haftasına girildiğini dile getirerek, “50 bin öğrencimiz ile 2 bin 500 öğretmenimizle her hangi bir olumsuzluk veya üzüntü yaşamadan dönemi bitiriyoruz. Eğitim öğretim yılını sağlıklı bir şekilde bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Eğitimde başarı ve kalite ilçemizde her gün yükselmektedir. Öğrenciler başarı elde ettiğinde İnegöl birinci oluyor. İnşallah İnegöl eğitimde bir basamak daha yukarı çıkacak.” diye konuştu.

 

Ödül töreninin ardından program stand up gösterisi ile sona erdi. Tek kişilik aile komedisi ile sahne alan Emrah Ben, yapmış olduğu gösteri ile programa katılanları kahkahaya boğdu.

 

 

 



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07